Getuigenissen

Wat zeggen de klanten?

Gudrun Patteet - Professioneel jumping amazone

“Ik train 2 keer per week 1,5 uur met Dave. 30 minuten tot 1 uur zijn we telkens bezig met stretching en de overige tijd besteden we aan krachtoefeningen. Vooral de stretching heeft een positieve invloed op mij: vroeger zat ik rechts altijd een gaatje korter in mijn stijgbeugels maar dat onevenwicht is nu volledig weggewerkt.

Ook op mijn slaaphouding heeft de stretching een goede invloed. Vroeger kon ik enkel op mijn rug en op mijn linkerkant slapen. Nu kan ik zonder problemen op mijn rechterkant slapen.” (2015)

Bert - marathon

“Nadat ik vorig jaar mijn eerste marathon had gelopen, met als doelstelling om hem uit te lopen, had ik de smaak een beetje te pakken gekregen. Hoewel ik niet ontevreden was over mijn professionele ondersteuning die ik op dat moment kreeg in de vorm van wekelijkse schema’s, was ik op zoek naar iets meer. Onder de begeleiding van Dave heb ik dit dan ook gevonden.

Het gaat niet alleen maar over het aantal kilometers dat je afhaspelt maar meer om het complete pakket. Wat is je gevoel, loop je liever 2 of 3 keer per week, welke voeding en drank eet en drink jij best voor en na het lopen enz… Leuke, eenvoudige stretchoefeningen worden je ook getoond en aangeboden. Het gaat over je individuele ervaringen. Trainingen worden bij elke sessie overlopen en schema’s worden steeds in overleg met het individu opgemaakt.” (2020)

Carolien Smet – Antwerp 10 Miles

“Vorig jaar heb ik voor mijzelf voor het eerst een sportieve uitdaging gesteld; dat was op eigen kracht trainen om de 10 Miles van Antwerpen uit te lopen. Met trainingsschema’s online heb ik toen mijn doel bereikt.

Dit jaar begon het weer te kriebelen om terug mee te lopen, maar ik wou absoluut mijn tijd verbeteren ten opzichte van vorig jaar. Daarvoor kon ik toch wel wat hulp gebruiken, dus ging ik op zoek naar een coach. Na een hele tijd zoeken, kwam ik uit bij Dave Cerpentier.

Na een intake gesprek van 1 uur, waarin hij echt de tijd neemt om je goed te leren kennen en te bespreken wat en waarom je iets wil bereiken, was ik overtuigd om met hem aan de slag te gaan. Ik kreeg een volledig uitgewerkt en zeer afwisselend loopschema dat ik niet gewoon was, maar dat wel echt werkte. Alles werd steeds zeer persoonlijk afgesteld en besproken. Als ik de motivatie even kwijt was, waren er ook altijd die positieve woorden en bevestiging om door te gaan.

Dan na 5 maanden trainen, was eindelijk de dag van de 10 Miles aangebroken. Met de nodige zenuwen ben ik gestart en het resultaat mag er wezen. Ik heb mijn tijd met 20 minuten kunnen verbeteren, terwijl ons doel feitelijk 15 minuten was. Zonder de trainingen van Dave had ik nooit gestaan waar ik nu sta. Wie wil, kan het ook echt: dat heb ik geleerd van mijn coach!”

Pieter Wauman, advocaat – een fitter lichaam

“Via-via ben ik eind januari 2019 in contact gekomen met Dave.  Ik was al even op zoek naar iemand die me kon begeleiden om me fitter en fysiek beter in mijn vel te doen voelen.  Een vooral zittend beroep (advocaat) is wat dat betreft geen stimulans…

Na een inleidend gesprek over mijn precieze doel, legde Dave helder uit hoe we dit zouden aanpakken: een goeie dosis stretchen, afwisselend kracht- en controleoefeningen voor boven- en onderlichaam inclusief buikspieren, gecombineerd met een loopschema.

Meer dan anderhalf jaar later ga ik nog steeds twee keer per week (telkens om 8u ’s morgens) trainen.  Met veel goesting, wil ik er uitdrukkelijk aan toevoegen.  Mijn agenda wordt vrijgehouden, cliënten moeten twee uurtjes per week wijken Ik ben fitter geworden (geen evidentie met een drukke job en een nieuw samengesteld gezin met vijf kinderen), ik heb meer kracht gekregen, het lijf is veel soepeler dan vroeger en de trainingen doen gewoonweg deugd (ook al moet je er iets voor over hebben – niets voor niets…).

Wil je bewegen of heb je een fysiek doel voor ogen en ben je gemotiveerd om je daarin professioneel te laten bijstaan, dan is wat mij betreft Dave de persoon die je nodig hebt.”

Gert-Jan Van Den Broeck, accountant - blessurepreventie voetbal

“Nadat ik door het voetballen al bijna een jaar sukkelde met mijn hamstrings is er vervolgens ook iets in mijn rug geschoten. Traditionele kiné hielp me jammer genoeg niet vooruit.

Dankzij de vele stretching- en evenwichtsoefeningen bij Dave maakte ik veel sneller progressie en kon ik zelfs relatief pijnvrij terug beginnen sporten.

We zijn ondertussen meer dan een jaar verder en de pijn is zo goed als verdwenen.

Naast de oefeningen op zich heeft Dave me ook meer inzicht bijgebracht over het bewust omgaan met je lichaam om preventief blessures te kunnen vermijden.”

Meer inspirerende verhalen ontvangen? Meld je aan op de mailing

  Een aantal sfeerbeelden

  Graag even kennismaken? 15 minuten gratis intake call

  Driekoningenstraat 24
  9100 Sint-Niklaas
  info@davecerpentier.be 
  +32 (0) 488 28 89 60