Over mezelf

Je bent vast nieuwsgierig geworden naar wie ik ben. Dus ik stel mezelf graag even voor.

Physical Preparation Coach

Dave Cerpentier

Personalia

 • Zelfstandig coach sinds 2013
 • Fitness instructeur B Vlaamse Trainersschool
 • KSI Level 6 bij King Sports International

Hoe het allemaal begon

In 2013 startte ik een eigen zaak als personal trainer in Sint-Niklaas. Aanvankelijk gaf ik training in fitnesscentrum Eurofit en kwam ik bij de mensen aan huis. Dat bleek een succes en al gauw groeide de noodzaak om over een eigen trainingsruimte te beschikken.

In 2016 opende ik mijn privé trainingsstudio in de Driekoningenstraat in Sint-Niklaas. Daarnaast geef ik ook training in openlucht en coaching via Zoom. Training op maat!

Mijn visie op jouw training

Ik geef training op maat. En volgens mij kan training pas écht op maat zijn wanneer jij op de eerste plaats komt.

Eerst bekijken we samen enkele cruciale vragen: waar wil je naartoe werken? Wat zijn je doelen op korte of langere termijn? Maar vooral ook: wat werkt voor jou en wat niet?

We gaan samen resoluut voor een aanpak die gaat werken voor jou. Geen gedoe met standaard trainingsprogramma’s die ver boven of onder jouw sportieve ambities zitten. We maken een trainingsplan dat je aan zal kunnen en dat toch uitdagend genoeg is om met volle goesting te volgen en resultaat te boeken.

Hoe doen we dat? Door jou 100% te betrekken bij de opmaak van het trainingsplan. Door bijvoorbeeld rekening te houden met hoe vaak je wil of kan trainen. Door de oefeningen af te stemmen op jouw niveau en voorkeur. Je hebt volledige zeggenschap. Jij komt op de eerste plaats!

GRATIS DOWNLOAD

10 fitness & training tips voor mensen met weinig tijd

Download gratis 10 sportieve tips PLUS: ontvang maandelijks inspirerende verhalen en blijf als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en nieuwe BLOG artikels!

  Driekoningenstraat 24
  9100 Sint-Niklaas
  info@davecerpentier.be 
  +32 (0) 488 28 89 60