Werkwijze

Mijn werkwijze gaat in de eerste plaats over jou. Wat is jouw doel? Waar wil je naartoe? Maar vooral ook: hoe kan ik je hierbij helpen?

Dat alles vormt de basis van een trainingsplan dat écht op jouw maat is.

Stap 1: gratis kennismakingsgesprek

Ben je op zoek naar een coach en ben ik de persoon die je zoekt? Vooraleer we van start gaan met een coachingtraject, beantwoord ik graag al je vragen tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek. Dit kan ook via Zoom of Google Meet. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

Stap 2: intake

Ben je na het kennismakingsgesprek overtuigd dat ik de coach ben die je zoekt? Ben je klaar voor de volgende stap? Dan maak ik graag een afspraak voor het intake gesprek. We gaan nu dieper in op je doelen (korte en lange termijn) en verzamelen alle gegevens die ik nodig heb om jou op de beste manier te begeleiden. Desgewenst (afhankelijk van je doelen) doen we enkele tests. Tot slot maken we samen een eerste plan op.

Stap 3: coaching

We hebben nu een plan van aanpak. Hoe gaat het nu verder? Ook in deze fase werk ik volledig op maat. Wil je een schema voor thuis of wil je in de privé studio trainen (onder mijn begeleiding)? Of een combinatie van de twee? Wil je coaching via Zoom? Training buiten (bijvoorbeeld atletiekpiste, voetbalveld,…) of indoor? Wil je bijkomende voedingsbegeleiding? Samen bespreken we de verschillende mogelijkheden en kiezen we wat voor jou het beste werkt!

Stap 4: opvolging

Welke vorm van coaching je ook kiest, om je doelen efectief te bereiken en bij te sturen waar nodig, voorzie ik regelmatig opvolgings- en evaluatiegesprekken. Hoe vaak en op welke manier? Je raadt het al: ook dit spreken we samen af en is dus volledig op maat!

Graag even kennismaken? 15 minuten gratis intake call

Driekoningenstraat 24
9100 Sint-Niklaas
info@davecerpentier.be 
+32 (0) 488 28 89 60